MENU

Студио за интериорен дизайн UDS

UDS е студио за интериорен дизайн базирано в Катар. Наложи се за много кратко време да се изработи каталог А4 с 8 страници. Корицата е отпечатана на 300 гр. мат картон с мат ламинат, а вътрешните страници на 150 гр. мат
Прочети повече ›

Прима 08

Прима 08 ЕООД е специализирана в търговията с компоненти от неръждаема стомана за винарската индустрия, хранително-вкусовата промишленост, химическата и фармацевтичната индустрии. Брошурата е с размер 63 х 30 см., с два бига. Отпечатана е на 300 гр. картон гланц. На корицата и във вътрешните страници е използван и пети цвят – сребърен бронз.
Прочети повече ›

Матраци „Хегра“

Фирмата е специализирана в производството на матраци, легла и спални за бита и хотелско обзавеждане. Изработих каталог с размери 21 х 20 см. който съдържа 24 страници. Корицата е на двустранен хром мат 300 гр. с мат ламинат на лицето. Вътрешните страници са на 170 гр. двустранен хром мат. Сглобяването е с телчета.
Прочети повече ›

Мандра „Бор Чвор“

Каталога на фирма „Бор Чвор“ е изпълнен на офсетов печат. Корицата е напечатана на 300 гр. мат с мат ламинат, а вътрешните страници са на 130 гр. мат.
Прочети повече ›